Hvad koster Tractive abonnement?

For at aktivere GPS-tracking med Tractive, er det nødvendigt at tegne et månedligt service-abonnement direkte hos Tractive. Abonnementspriserne varierer fra 40 DKK til 100 DKK pr. måned, afhængigt af den valgte plan. Dette abonnement dækker alle omkostninger forbundet med GPS-trafik og giver dig adgang til realtidspositionering af dit kæledyr.

Her er en kort oversigt baseret på information fra Tractive’s officielle hjemmeside.

Tractive abonnement pris

Tractive’s officielle hjemmeside tilbyder forskellige planer, der starter fra omkring 40 kr. pr. måned

Hvad er inkluderet?

  • Basic Plan: Regelmæssige placeringsopdateringer, opdateres hvert 2.-60. minut.
  • Premium Plan: Ubegrænset LIVE-tracking, opdaterer hvert 2.-3. sekund, aktivitet og søvnovervågning, familiedeling, og dækning i hele verden.

Yderligere omkostninger

Tractive tilbyder også en ekstra service kaldet “Tractive Care,” der koster ekstra pr. måned og dækker omkostningerne for en ny tracker, hvis den gamle forsvinder, bliver beskadiget eller stjålet.

Opsigelse

Du kan opsige dit abonnement når som helst, og hvis du gør det inden for 30 dage, kan du få pengene tilbage.

Dækning

Tractive fungerer i over 150 lande, hvilket gør det til en ideel løsning for internationale rejsende.

Kort sagt varierer prisen på et Tractive-abonnement afhængigt af den valgte plan og varighed, men generelt kan du forvente at betale mellem 40 DKK og 100 DKK pr. måned. Det er også muligt at tilføje ekstra services som “Tractive Care” for yderligere dækning.

Den bedste pris på Tractive GPS til hunde

Tractive GPS Pet Tracker et uovertruffent valg. Ikke alene er det den mest populære GPS-tracker for hunde på markedet, men det tilbyder også en række funktioner til en konkurrencedygtig pris. Her finder du de bedste aktuelle tilbud på Tractive GPS til hunde:

Andre GPS trackere til hunde

Leder du efter en GPS tracker til hunde, så kan du med fordel kigge på vores omfattende guide om de bedste gps til hunde på markedet i Danmark.

5/5 - (1 vote)

Similar Posts